Přeji si

Přeji si

Anotace: ***No prostě pro jednoho kluka***

Chci tě vidět dál tě líbat,
každé ráno s tebou snídat,
je mi krásně a oči mi září,
s tebou chci být celé stáří,

teprv teď sem pochopila,
že o tobě sem celou dobu snila,
tajně píši svoje city,
protože v mém srdci jsi ty,

chytit tě a držet pevně,
to si přeji, myslím to věrně,
nejsi dokonalý kluk to vím,
ale srdci poručit já neumím,

chci mít pocit že jsi můj,
tak líbej mě a klidně stůj,
ať slza štěstí po tváři steče,
život bez tebe se nudně vleče,

tak na co čekáš moje zlato,
asi tě miluju-prakticky vzato,
je to ale opravdu ta pravá láska,
pro kterou mé srdce praská???

Netrap mě, já tě prosím,
v srdci tě přec stále nosím,
vím, že ty mě máš taky rád,
tak proč si stále jen kamarád???
Autor Gamy, 08.11.2005
Přečteno 604x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí