Dálka mezi námi

Dálka mezi námi

Anotace: Ta dálka mezi námi, co má být lékem na lásku i bolest a přinést v nás nový poznání, je vším jen né tím čím býti má a v myšlenkách stěží Tě zaháním

Do dálky pusu bych Ti chtěla poslat,
nastav tvář a podej mi dlaň,
jsem klidnější, nezapírám,
však v srdci Tě pořád mám.

Spousta kilometrů mezi námi,
ticho, prázdnota, snění,
z těch zbytků citů co jsou ve mě,
snažím se přejít v zapomnění.

Je to lék na lásku, je to lék na city,
je to lék na všechno možný co chceš,
řekla bych, že ráda Tě mám a že Tě miluju,
však možná už byla by to lež.

Ležíš ve mě a usínáš se mnou,
ráno se s Tebou budím,
však musím na Tě zapomenout,
jiná spí na Tvé hrudi.

Pár posledních polibků proto přijmi
a loučím se tím s Tebou,
že milovala jsem Tě možná uvěříš mi,
teď však ruce mě zebou.
Autor grázlík, 08.11.2005
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Vítám ten krok ke smíření s daným! Píšeš moc pěkně.

09.11.2005 09:13:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí