Anděl

Anděl

Anotace: nenávist,urážky a pravda:-p

Láska dávno odešla
zapoměli jsme ji sbohem dát.
Nenávist kolem nás prošla
a je na čase štěstí si přát.

Vítr sfoukl poslední svíci naděje
Neboj se,už se nic neděje.
Prostě to skončilo
tak at se ti daří
ty zasranej lháři!

Možná si mi ukázal
jaký je to pocit,,mít rád´´
a pak mi pak šeptem vzkázal
,,Nechci ti dál lhát´´

Ted lituji dne
kdy jsem tě potkala
Ted sním su svůj sen
a taky jsem s tím začala.

Odpust si svoje kecy
,že nechceš abych taková byla
Jsi jen anděl v kleci
Anděl co si sám utrh křídla...
Autor FrozeN, 28.07.2009
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v podstate to same co u nasledujiciho dila...

28.07.2009 20:01:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí