Rozbřesk

Rozbřesk

Anotace: škoda že jsi pryč....

Vzpomínám že vždy za rozbřesku
když v očích tvých byl odlesk lesku
a v červáncích tvé tváře,
se zrcadlila sluneční záře.

Když teplo tvého těla
bylo i teplem mým,
když byla jsi ke mně tak vřelá
když věděl jsem že potěším tě,když tě pohladím.

Když mohl jsem s tebou být každou volnou chvíli,
když viděl jsem v tobě víc než jen kousek víly
když viděl jsem tvou něhu a tvou lásku
pro něž dal bych i svůj život v sázku.

Pro niž nebál bych se o něj přijít,
jen abych mohl naše srdce navždy spojit.
Autor greapy, 28.07.2009
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: LeeF, vincent christian böll
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí