Sbohem!

Sbohem!

Anotace: A na neshledanou.

Náš vztah měl
tisíce chutí, tisíce vůní
a skončil nenadále
jak bezmocné kotě v hluboké tůni.

Náš vztah měl
tisíce vůní, tisíce chutí
teď získává pachuť
hořké jedovaté rtuti.

Není snadné
nemyslet na tebe a jít dál,
ale ty jsi ten co svazoval,
jako když hrdlo škrtí hedvábný šál.

Šál - hedvábný, krásný,
který sice hřeje, ale také dusí.
Loučím se tedy s tebou,
protože mé tělo a hlavně duše - DÝCHAT MUSÍ.
Autor Květa, 09.11.2005
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Júúúú, to je dobrý! Držím palce, ať je to rychle za tebou...

09.11.2005 09:57:00 | Krtica

upřímná a smutná, ale někdo ten krok udělat musí. Zažila jsem něco podobné .... přeji hodně štěstí ...

09.11.2005 08:08:00 | NikitaNikaT.

Pravda, pravda

09.11.2005 07:51:00 | WWW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí