Smíšený

Smíšený

Anotace: nemáme

smíšený pocity
s tebou
a bez tebe
smíšený pocity
když vznáším se do neebe
smíšený pohledy
jak ohně draků
či plameny vášně
smíšený pohledy
odjezdy vlaků
cejtim se strašně
smíšený pocity
máš nebo nemáš rád
smíšený pocity
vem je už čert...
Autor BlackAngel, 29.07.2009
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí