Vánoce

Vánoce

Anotace: :)

Řekl jsi:" Neplač!"
A v tom duchu
Se nesly celé svátky
U vánočního stromku
S kaprem v ústech
A bramborovým salátem na talíři

Ani cukroví už nechutnalo
Jako od babičky

Nikdy jsem nezažila
Tak smutné Vánoce

Čekala jsem do Nového roku
Jestli skutečně odejdeš
Jak sis přál
Jestli mě zanecháš
Napospas osudu

Vločky se rozpouštěly na parapetu
Sledovala jsem tu bolest
Spolu s nimi se topila
má naděje

Odbila půlnoc
Pár pus
Pár novoročních přání

Řekla jsem:"Neodcházej!"
A tys konečně pochopil
Kolik slz muselo unést to ubohé slovíčko
Abys zůstal!
Autor gaginas, 09.11.2005
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: Myrja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám rád Vánoce, působí na mě depresivně. Ale básnička je pěkná.

09.11.2005 09:57:00 | JardaCH

Je děs, čekat to nevyhnutelné, tvářit se jako by nic a ono to tak krutě deptá...

09.11.2005 08:29:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí