Začátek konce

Začátek konce

Anotace: A tak to bylo........bylo a snad už nebude

Tak co po mě chceš?
Chceš mé srdce,duši nebo něco víc?
Tak si vyber,pravdu nebo lež?
Radši mě nech být a nechtěj nic...
Přijdeš si a čekáš plno zázraků...
Mám ti snad padnout kolem krku?
Mám dost tvých drzích náznaků...
podam ti prst a ty mi urveš ruku.
Jako si kdysi srdce vyrval z těla...
mou duši si pošlapal,rozdupal,jako skořápku.
Nechtěl si znát mé přání....co jsem chtěla..
Teď jsi tu zas a mysliš,že je to v pořádku?
Ne,není a nikdy nebylo.
Kdy konečně pochopoíš tuhle větu?
Mé svědomí tě dávno pohřbilo.
Nechcu tě znát,to povím celému světu.
......Bylo mi tu smutno,přiznávám.....
Je to,jak nekončící prokletí.
Mé city před tebou schovávám.
Kdy konečně s tebou odletí?
Vidíš tu slzu,o po tváři mi kane?
Ta malá kapička věští tak velký smutek..
Tak už to chápete,pane?!
Lepší by bylo,kdybys zas utek
Autor Rootness, 29.07.2009
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: Isquieasuus, Lugburz, jesterka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tato slečna píše opravdu krásně.

03.08.2009 00:40:00 | Lugburz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí