prosba o lásku

prosba o lásku

Anotace: snad budu zase brzy psat vesele zamilovane basničky..věřte semnou

Kdo vrátí usměv na mou tvář
kdo mi utře z tváří slzy
kdo udělá mě šťastnou
snad bude to už brzy

Dost smutku bylo,chci se zase smát,
chci usínat s pocitem,že má mě nikdo rád.

Mít někoho s kým vše se lépe zvládne,
vždyt neříká se nadarmo:"ve dvou se vše lépe táhne"

mít na koho se těšit,mít s kým si povídat
vášnivě se milovat a vedle sebe usínat.

Snad splní se mi jedno přání moje,
chci zase říkat"Ty jsi můj a Já jsem jenom Tvoje"!
Autor pistalka85, 29.07.2009
Přečteno 652x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí