Jen chvíli

Jen chvíli

Anotace: :-(

Za tvrdou maskou měkká tvář se ukrývá,
je plná citů, plná lásky...
Však pečlivě je tají,
před ním..
Aby vždy na okamžik mohla být s ním,
hledět do jeho krásných očí,
cítit jeho blízkost,
jeho dotek...i když bez citu, bez lásky...
Jen chvíli být s ním...

Jen chvíli...

Nedat nic najevo,
ani bolest, co jí rozežírá srdce...
Nesmí vidět lásku v jejích očích..
Jinak by skončily i ty chvilky,
i když co je lepší?

Samota, nebo prázdnota?
Autor Ladí, 30.07.2009
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: Kallkaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí