Anděl

Anděl

Anotace: srdci neporučíš

Znám jednoho muže
Pro něj mám tvář anděla
A tak mi nosil růže
I když věděl, že přijímat bych je neměla

V jeho srdci, v jeho mysli
Jsem já na druhém jsem místě
A on si prý na mě myslí
A já to vím, přiznám, Jistě…

Nabídl mi jedné noci
Modré z nebe, celý svět
Že prý smím ho míti v moci
Ach tolik lživých vět!

Na oplátku žádal jednu větu
V níž vykřičím slib světu
Že jsem s ním a že jsme spolu
Jako v nebi a díváme se dolů

* * * * * * *
Však já jiného v srdci mám
I když ho jen málo znám
Mně pro druhého srdce bije
A tohle oděv nezakryje

* * * * * * *
On pro mě má tvář anděla
A já, i když znala jsem, že bych neměla
Po jeho perutích jsem zatoužila
Abych pro úsměv anděla žila

On neměl by mi co dát
On mě nechce znát
Má jen ten úsměv na tváři
O němž já vyprávím polštáři

A jméno, jež křičím ze spaní
Protože on od sebe mě odhání

* * * * * * *
Přesto já odmítnu všechny muže
Co dotýkat by se chtěli mojí kůže
A plakat budu pro anděla
Protože jen jeho rty bych líbat chtěla…

Přála bych si milovat a být milována…
Autor 3Cherry, 30.07.2009
Přečteno 534x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, Justýna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak miluj...miluj sebe, život..ano, srdci neporučíš...

14.09.2009 21:45:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí