Dvě tváře

Dvě tváře

Anotace: nápad a pak papír

Dvě tváře

Mám dvě tváře,
v noci jsem jak zákon káže,
ráno nemehlo jen pouhé,
sám sobě páže.

Tak kdo vlastně jsem?
Slávy zašlí stín,
který v noci ožívá,
možná známý hrdina,
který dobro činí,
když soumrak na zem padá.

Dvě tváře mám,
kterou z nich si nechat mám.
Autor maakkyy, 30.07.2009
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Oťas, T-Mac
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každá z nich své koulo má
každý z nás tu svízel zná.
Křehké jsou misky vah.
Která právě zazpívá?

30.07.2009 20:45:00 | T-Mac

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí