jedině tobě slibuji

jedině tobě slibuji

Anotace: for you

Ptáš se proč pijeme ze dna kaluže
když ocitáme se v ní,
ptáš se proč to není jako dřív
proč stále pod nohama nám klouže,
na co čekáme, až přijde příliv?
Nebo snad až se v tom utopíme?

Otázky mi kladené, odpovídám odchodem,
ty mizíš pomalu mi v dáli,
vím že musím odejít,
od tebe muj králi,
už nemá cenu takhle žít.

Říkals, že se mnou máš duši klidnou
ale opak se stal pravdou,
nezvládli jsme to,musím jít
nech me v klidu odejit, snad si nemyslis, že se to dá ještě zachránit.

Ublížils mi víš, a já i když stále tě miluji,
nemohu s tvou temnotou do konce života být.
Bolí to strašně moc, ale nedá se nic dělat , když chtěl
si nademnou mít moc a po jiné cestě jít
tak teda jdi a už mě pusť
nemohu už tě milovat
ja jsem voda a ty poušť
jsi daleko,můžeš už jen vzpomínat.

S odchodem tě proklínám za ty rány,
které nechávají ve mě živé obrazy,
vzpomínky jsou jako černé vrány,
které vkrádají se mi do mysli.

Proklínám tě za tajemství které si mi bral,
nenávidím tě, že pul srdce pro sebe sis urval,
tolik si me chtěl jen pro sebe
až si prohrál,

proklínám tě a zároveň za tebe se modlím
nenávidím tě a zároveň stále miluji
ale jistě vím , že zpět už se nevrátím,
to ti do konce života slibuji.
Autor Miliana, 30.07.2009
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Gudula, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak chceš a nebo nechceš?

30.07.2009 21:22:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí