Rozloučení

Rozloučení

Anotace: Přeji všem tato loučení.

Lásky platonické bez doteku,
co síly jsem já čerpal z vás,
když nemohl jsem nabrat dechu
a po zádech mi běhal mráz.

Myslel jsem si každou chvíli
jaká by to byla síla,
kdyby tady se mnou byly
první, druhá, třetí víla.

Pomohly jste v těžké době
držet tělo nad propastí,
když jsem nebyl šťastný v domě,
život se mi stával pastí...

Teď ten život od základu
změnil se mi bez nadsázky.
Nejsem už o žízni, hladu,
propouštím vás, dávné lásky.
Autor Ravane, 09.11.2005
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano ano, krásný...:-)

09.11.2005 19:56:00 | Adelka

ju souhlasim.moc pekny...

09.11.2005 15:44:00 | Natalie Kolářová

Je to hezky...moc se mi to libi...

09.11.2005 11:06:00 | Janica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí