City

City

Anotace: TAk to dopadá,když je vám smutno a máte asi 14 let:D

Stesk.......už jen to slovo..pocit bolí.
Bolí,jako když ránu nožem zasypeš solí.
A je ti smutno......a je ti do pláče...
Miluješ a srdce to odskáče.
Miluješ a přec ti není do smichu.
Jsi a nejsi,teď pláčeš potichu.
Co je komu do tvý zofalý duše.
JSEM TAK SAMA....odpovíš si suše.
Tvá druhá půlka s tebou tu není...
je ti smutno...on to neocení.
Je ti smutno pro jeho oči,úsměv v daleku.
Myslíš na něj a zas je ti do breku.

Tak kde jsou ty ruce,co v noci tě hřály...
Kde jsou ty rty,co polibek si přály...
Kde je on,když má být s tebou?
Je pryč.....tebe jen tváře od slz zebou.

CHybí mu pohled v němž vyznáváš mu lásku?
Ví vůbec,co všechno dáváš v sázku?
Za jeho...RÁD TĚ MÁM.
Za jeho...KDYŽ TY SE MNOU JSI,NEJSEM SÁM.
Za jeho...JEN S TEBOU JSEM TO JÁ.
za jeho...SNAD NEJSI JEN SEN,CO SE MI ZDÁ.
MIluješ ho,teď to víš..
Proč do očí mu to nepovíš?
Stýská se ti,bolí to moc..
Co s tím?Zas probdíš noc
KDYŽ NENÍ S TEBOU
Autor Rootness, 30.07.2009
Přečteno 452x
Tipy 7
Poslední tipující: duff, Prdelka10, Ta Ďifná, Zefi, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Láska se vždy zvrhne v trápení. Milovat bolí

03.08.2009 00:33:00 | Lugburz

...a to si myslíš,že láska je procházkou růžovou zahradou,houbelec,láska je řehole...není to koníček,je to souznění dvou,opakuji dvou...pokud zůstane jen jeden,není to láska,ale trápení

30.07.2009 22:07:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí