Ohnivý anděl

Ohnivý anděl

Anotace: Láska,každým vnímána jinak,přec všichni cítíme ji stejně,nebo alespon podobně.

Nařízl jsem ji v půli,
pak hleděl jsem na ni shůry.
Zpola otevřená tam ležela,
potuchy o tom co se stane neměla.
Má dýka do ní zajela jak do másla,
její očka po chvíli však pohasla,
její očka nejevila známky lesku,
možná objevil se ve mě ždibec stesku.
Zřejmě to však bylo jenom zdání,
a já dal se do ukrutného hraní.

Nejprve jsem pěkný čtverec vyřezal,
pak si jej na chvíli k boku dal.
Díval jsem se co všechno se v ní skrývá,
však objevil jsem pouze to co tam normálně bývá.
Proto jsem se k tomu čtverci vrátil zpět,
jeho rozměry snad znám už nazpamět.
Těch čtverců udělal jsem víc,
ten nejmelší tvořil každý její líc.
Ty čtverce jsem pak nařezal na drobné plátky,
již nebylo pro mne žádné cesty zpátky.

Na plátky jsem je nařezal,
a pak je na pánvi zvolna opékal.
Však pořadí muselo být zachováno,
není zde cesty pro ne ale jen pro ano.
Neb pořadí bylo její strukturou jasně dáno,
a nesmělo s ním být jinak počínáno.
Proto jsem je zpátky složil,
a na původní místa opět vložil.
Tak libě mi ted voněla,
ta dívka jež změnila se v ohnivého anděla.
Autor greapy, 30.07.2009
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: LeeF
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí