... nekonečný sen, který se stal skutečností

... nekonečný sen, který se stal skutečností

Anotace: krátká báseň od nebásníka pro snoubenku, jejichž vztah měl zajímavý a nečekaný začátek a stále trvá ... již téměř 3 roky

O Blackince - Kátě Š.

Kdysi venku, bílý den,
začal žít můj krásný sen,

o slečně co byla moc milá,
a velmi krásná, spanilá.

Jednoho dne ale však,
stal se div, zázrak,

netuším jak stal se sen,
skutečností v jeden den.

A mohl jsem se dotýkat,
líbat ji a objímat,

tu jedinečnou ze všech žen,
po níž touží každý jen.

Od té doby šťastný jsem,
neustále, den co den,

neznám žádnou silnější lásku,
jen tu, která mne inspiruje k napsání tohoto řádku.

S láskou Meyla
Autor eM.Eyla, 30.07.2009
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí