To mě jen napadlo

To mě jen napadlo

Anotace: prostě večer,měsíc za oknem a v pc otevřené qip okno s ním ....

Na měsíc zírám,
tiše dýchám,
myšlenky kolem poskakují,
Tebe ve vzpomínkách ukazují.

Mě to napadá samo,
a jak je známo,
když je mi špatně či krásně,
píši pro Tebe básně.

Strašně se nudím,
bude to tím,
že ledacos mě napadá,
a na Tebe jsem zvědavá

Co na to říkáš?
Zajímalo by mě velice.
Rukou se ovíváš,
ve svitu měsíce.
Autor Dark dream, 31.07.2009
Přečteno 428x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Prokešová, BERYL.K, WAYWARD, jima
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pocity podobné , ty znám , sám je někdy zažívám na nočních směnách.

31.07.2009 10:15:00 | jima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí