Mé vzdušné zámky

Mé vzdušné zámky

Anotace: ...

Já chtěla být tou co slzy usuší
přestože mít rád
nebo hůř - milovat
říkali mi, že se nesluší

Chtěla jsem být ta jediná v čí
náruč rád se budeš vracívat,
ke mě ze spaní mluvívat
když všechna zla navždy spí...

Toužila jsem se stát snem Tvých dní,
která nazpět o Tobě a Tobě stále sní...
Naopak probudit ale měla bych se a obavát,

abych nebyla tou, co bolest bude rozsévat...
Co úsměvy smění za bolest něčí,
a nakonec před Tebou prosící klečí....
Autor kejtyyy, 31.07.2009
Přečteno 637x
Tipy 5
Poslední tipující: Miroslav Možný, Pevya, Quingarde, Bíša, Kutinečka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí