Omyl?

Omyl?

Anotace: Omyl co mně omyl.

Mysliš si,že tě miluje?
Tvoje tělo tě láskou spaluje?
Pak prober se rychle,a jdi dál
Tvůj osud nejspíš ještě spal.

Omyly věčné lásky,jedné divné plavovlásky.
Byl jsem omyl jejího života?
každá kapka mých slz,spadla na zem.
Miluji ji? Ano vždyť jsem blázen!!!
Autor hejlos, 09.11.2005
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí