Snůška vzpomínek

Snůška vzpomínek

Anotace: ...

***
Vzpomínky hlavou mi poletují,
srdce se bolestí svíjí,
šťastná, že nejistota zmizela,
ale pořád se myšlenek bojí.

Zvyká si pomalu na samotu,
stále má v sobě hluboký cit,
jediné přání - zapomenout,
v duši konečně sama nebýt.


***
Padá sníh, jdem noční ulicí,
po dlouhé době tě za ruku držím,
náhle je léto, všude květy vonící,
už nikdy tvé rty nepolíbím.


***
Trápí mě vzpomínka na první polibek,
však trpím až s tím posledním,
jak smutné je zapomenout...
Bylo snad lepší, že jsem to nevěděli,
žádné sbohem, žádné loučení, nic,
jen prostý polibek, tak všední,
polibek jako všechny, nic víc...
Autor Jamesow, 31.07.2009
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Alasea, Prokešová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí