Meteorit

Meteorit

Anotace: Jenom taková rychlovka

Tvá duše je daleko a přec je mi tak blízká.
Jen kdybys tak vytušil jak se mi po ní stýská.
Jediný zvuk mého žití, jež na srdci mě hřeje…
Je tlukot Tvého srdce, co nadšeně pěje.
Když spatřím Tě, můj anděli, myslím si, že se mi to zdá.
Jen kdybys tak cítil to, co cítím s Tebou vždycky já.



"Před tebou byl můj život jako noc, když nesvítí měsíc. Veliká tma, ale byly tam hvězdy – body světla a rozumu… A pak jsi prolétl mým nebem jako meteorit. Najednou bylo všechno v ohni; všechno se rozjasnilo, zkrásnělo. Když jsi mi zmizel, když meteorit zapadl za horizont, všechno zčernalo. Nic se nezměnilo, jenom moje oči byly tím světlem oslepené. Už jsem nedokázala vidět hvězdy. A nic už nemělo význam."
( - New moon, upraveno )
Autor wigi.sama, 01.08.2009
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Justýna, Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu moc krásné, už se těším až znova oslepnu..

01.08.2009 23:36:00 | Justýna

Tohle bylo řečeno - napsáno velice hezky..to přirovnání k meteoritu co prozážil oblohu oslepujícím světlem ;-) Známe to všichni, na můj vkus až moc často opět pozbývám sotva znovu nabitého zraku (a pak že se zázraky nedějí)...

01.08.2009 19:42:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí