Neznámá

Neznámá

Anotace: ...

Srdce zlomené krvácí,
když k večeru se zešeří,
bolest ve mě se neztrácí,
nikdo už krásným snům nevěří!

Procházím se mezi hroby,
a oči stínů hledají mou duši,
lásky jako do srdce skoby,
jen smutek už mi sluší.

Proč tohle jsi udělala,
hlavu už dávno nezvedám,
srdce jsi mi roztrhala,
a naděje rozlétla se jako hejno vran.

nevěřím už dál světu kolem,
smrt chladná jako zimní květ,
trápím se sám svým bolem,
lásku lepší nevidět...
Autor Earl, 01.08.2009
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Veru, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolava...ale verim, ze nebude porad tak zle...po noci vzdycky prijde svitani...drzim palce... V.

01.08.2009 13:27:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí