Miluji Tě

Miluji Tě

Anotace: Víc než sebe!

Miluji Tě, lásko má,
to se často nestává,
někdo lásku nepozná,
někdo ji nedává.

Já Ti lásku daruji,
spolu s ní i srdce mé,
s Tebou se raduji,
ale ne bez Tebe!

Pohled do Tvých krásných očí,
má nasvědomí jen,
že se se mnou celý svět točí
a doufám, že to není sen.

Miluji Tě, víc než sebe,
Tvé jméno kreslím si
do krásného širého nebe,
snad někdo všimne si.

Tvé jméno kreslím si
na papír sněhobílý ,
Tvé jméno říkám si,
když je svět černobílý.
Autor januve, 01.08.2009
Přečteno 780x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

užasny krasná basnička

02.08.2009 11:22:00 | LIrds

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí