Žárlivost

Žárlivost

Anotace: Touha vlastnit je silnější než lidský cit..

Při měsíčním třpytu,
přemýšlím o prokletém citu.

Vzpomínám když vedle mě jsi seděla,
a tiše na nebi hvězdy pozorovala tu krásu,
jsi prožívala, a štěstím jsi se rozplývala..

Vzpomínám na naše první setkání,
naše první milovaní, plánování,
nakupovaní, a to naše časté škádlení.

Já byl tvůj princ a ty moje princezna,
Tvůj stín,tvůj hrad,tvá ochrana,
Stál,bránil a miloval ve všem co jen šlo..

Ten osudný den dříve do práce odešel,
tvůj ex přítel znovu přišel,
v ruce nabitý kvér,
a beze slov střílel..

Krvavou pomstu plánoval jsem,
ale co bych z toho měl,
ty jsi tam a já tady pozoruji,
smutně a sám teď hvězdy.

Přemýšlím o té proklaté žárlivosti,
touha mít je silnější než lidský cit,
možná zákon tomu zabránit směl,
další život zemřel zbytečně..

A naši politici se zatím o daních dohadují,
vězňům mobily do rukou dát chtějí,
ale o lidské životy se nezajímají,
hlavně že do kapsy hluboko nemají.

Už je pozdě na hádání,
bolest mou to neutiší,
děkuji za ten krátký čas,
co jsme spolu prožily..

…je čas jít spát
Autor Mausik, 01.08.2009
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, BERYL.K
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je tedy hodně smutné, když se toto přihodí, pěkně vyjádřené.

01.08.2009 18:17:00 | BERYL.K

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí