Hraj a nevstávej

Hraj a nevstávej

Anotace: Další báseň o tom, že něco končí

Sbírka: Variace

Hraj
a nevstávej
K ránu míváš
šaty z oblaků
Já čekám a odcházím

Hraj
a nevstávej
Hudbu stromy šumí
znáš slova
Já soudím a chápu

Hraj
a nevstávej
Lavice v keři
list tiše zpívá
Já hlásám a mlčím

Hraj
a nevstávej
Krajka v dubnu
rosu ti probudí
Já skáču a usínám

Hraju
a nevstávám
Hrob pod trávou
motýl se zachvívá
Ty pláčeš a umíráš
Autor Ori Eremos, 01.08.2009
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: poetická ilona, Házté, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když něco končí, musí začít něco nového. A třeba lepšího...

07.09.2009 23:10:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí