Na lavičce u cesty

Na lavičce u cesty

Anotace: sedí dva

Na lavičce u cesty
Sedí dva
co potkali se náhodou
nechtěně
jeden z nich už lituje
ten druhý zítra
teď ne
teď líbá obliny
a cítí, že dech druhého
sílí v povzdechu
nikdy

pod lampou je největší tma
Autor Elvíra Adamsonová, 02.08.2009
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: J's .., CorrimsonTom, BERYL.K
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí