Tvůj princ

Tvůj princ

Anotace: další depresivní capovina co na mě přišla z ničeho nic

Sbírka: Složka č. 2 uzavřena

Padá nebe,
utíkám, nevím kam,
krajinou smutku se potácím,
vidím Tebe,
mezi kapkami krve kličkující,
ve zmatku a beznaději se potácející.

Chci Tě,
pomoc Ti a zachránit Tě,
ale nemůžu,
přes vodopády slz, moře odepírání
a pahorky lží se k Tobě lásko nedostanu.

Náhle jsi na dně, na pokraji sil,
cesta končí,
už nejsi ta z pěti víl,
tančících na vonící louce,
zařící krásně jako slunce,
teď už padáš, skáčeš,
nic jiného ti nezbývá,
já jen sleduju jak to můj andílek vzdává.

Vidím světlo, koně a postavu bledou,
Tvůj princ přijel,
aby tě zachránil a byl s Tebou.
Činí tak, chytá Tě, dobře to dopadlo
a já stojím v dáli, slzy v očích,
v hlavě uvědomění, že nebudu s Tebou,
svět je pro mě jedno velké divadlo,
kterému celý život přihlížím a nečiním nic,
jiným srdce odevzdávám, nechám do něj kopat
a na svůj úkor nechci víc.
Autor Larey, 02.08.2009
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: Gudula, BERYL.K
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi...

02.08.2009 15:40:00 | BERYL.K

Jsou tam celkem profláklé motivy, ale narazil jsem, což je potěšitelné, na zajímvé spojení, a to pahorky lží, to jsem asi ještě nikde nečetl, což je dobře.

02.08.2009 11:40:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí