Včera...Chcu vrátit čas

Včera...Chcu vrátit čas

Anotace: Taaaaaaaaaaaaaaaaaaak dávno

Nevím,co dělat mám..
Teď tu sedím a píšu tyhle řádky.
Snad chceš být se mnou,možná chceš být sám..
Já chcu včerejšek vrátit zpátky.
Včera jsem tam seděli a hřáli jsme si ruce..
tvá hladká dlaň držela tu mojí.
Nevím,zda je to správné,ale chcu ti dát své srdce..
jestli to tvé o moje stojí.
Stáli jsme naproti sobě...
a mě se láskou krátil dech.
Dívala jsem se do očí tobě...
chtěla jsem být ve tvých snech.
Pak se ústa s ústy střetla.
Mě se začal točit svět.
V tvých očích jsem si marně četla..
Máš mě rád?Chcu odpověď!!!
Autor Rootness, 02.08.2009
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: Lugburz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí