Vnímám Tě

Vnímám Tě

Anotace: v mysli mé drahá

28.07.09 22:51
psáno na Malé Hané ve Vanovicích

Vnímám Tě

Jsme spolu
vedle sebe stojíme
a pohledy se vnímáme
naše ruce se dotýkají
těla splývají v jeden pár
sic na okamžik
na vteřin pár
několik polibků

Jsi vánek
jež mile potěší
jsi bouře
když v rozkoši sténáš
jsi rudý květ růže
když kveteš a něžně voníš
jsi jako drahokam
v hluboké tůni
mezi mechem a kapradím
v mém srdci ukrytá
dívka s poměnkovýma očima
Autor JarekBrnoCz, 02.08.2009
Přečteno 365x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, Gudula, Květka Š., BERYL.K
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

City jsou nekonecne, moc hezke.

05.08.2009 23:04:00 | carodejka

vyznání jak Brno, hezké...

02.08.2009 16:24:00 | BERYL.K

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí