Procházka zámeckým parkem

Procházka zámeckým parkem

Anotace: vzpomínka na jedno děvče

23.1.2009 20:15
Autor-(vzpomínka)

Procházka zámeckým parkem

Vzpomínám na Tebe rád
neboť mi vzpomínky Tebe vrací
natu chvíli spolu strávenou
při naší procházce
květnovým zámeckým parkem
kdy jsme šli spolu
ruku v ruce
o sebe zapřeni

Zadní bránou jsme šli
a nešli přímo předem
jen abysme spolu
mohli déle být

Povídali jsme si
i polibky naše padly
s pohledem na tu krásnou
zámeckou zahradu
v plném rozpuku máje

Kde děti si hrály
a skotačily mezi sebou

Spolu jsme šli dále
však žádnou lavičku nemaje
kde bysme spolu poseděli
a své city si vyznali

Však přesto jsme spolu byli
před zámkem jsme stáli
a něžně se spolu líbali
jako mladí studenti

Rád vzpomínám na Tebe
natu chvíli
strávenou s Tebou
v tom zámeckém parku
a okolím kolem nás
Autor JarekBrnoCz, 03.08.2009
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nadherna mista.

05.08.2009 23:05:00 | carodejka

v těch vzpomínkach vrací se sen,příjde tak jako den...

03.08.2009 16:46:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí