Zámecký park

Zámecký park

Anotace: vzpomínka na jedno děvče

22.1.2009 20:35

Zámecký park

Je krásný den
sluníčko svítí
a paprsky sluneční
nás hřejí
vyrážíme ven
v ruku v ruce spolu
za přírodní krásou
a momentů být spolu
někde schoulení v trávě
v tom lůně naší přírody

Procházíme se parkem
né však ledajakým
ale parkem zámeckým
plným krásy a okouzlením
Tebou a rudých růží
jež jsou všude kolem nás

Však i plno květin
setu nachází
kolem zámeckých cest
stromů a keřů hojně tu jest

Ty však ze všeho
nádherný to květ
jež ladí
v zámeckých zahradách
svojí krásou
jako rudá růže
před rozpukem

Připadám si
jak zahradník

Objímám Tě a líbám
zalívám Tě však
slzami štěstí

Zámecké cesty
a zahrady jsou
krásné a kouzelné
jen s Tebou

Jemi smutno a chybíš mi....
Autor JarekBrnoCz, 03.08.2009
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne jsem si opet pocetla.

05.08.2009 23:05:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí