polibek

polibek

Anotace: tak krásný

byla tma
a v mém pokoji
spolu vedle sebe
jsme leželi

mluvily
ovšem možném
ty dotykals
se mne nesom

jen letmýdotyk
pak si mi utekl
zase ses přiblížil
k jemnému doteku

ucítila jsem
tvé rty na mích
ty zlato
ty stojíš za ten hřích

líbali sme se
jemně však vroucně
a pak ten plamínek zhas

podívejte oni se cucaj
vykřikl do tmi Nachty
a ty ses sebral a zmizel
vzal si mi vítr z plachty

a ted kazdý vecer
brecím za ten polibek
byl nejhezčí na svete
byl nádherný

Kikýsku dekuju za to že te mam - za všechno
Autor kávěnka, 03.08.2009
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí