Jak z kamene

Jak z kamene

Anotace: ...

Miluji a svět se nezboří,
pro srdce které zahoří.
Že vše se točí kolem lásky.
To jsem si dřív myslela.
a teď jak bych náhle dospěla.

Měla bych být šťastná
však tvář plnou slz.
Nerozmočí se hradba,
a nespadne tvrz.

Prozřela jsem, láska skály neláme.
Jsme z kamene a jen tak se nedáme.

Srdce tluče, křičí,
a ta skála.
se přesto pořád tyčí.
Do výše a mnohem dál.

Co láska způsobí,
už nebudu se ptát.
Autor darkday, 03.08.2009
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, BERYL.K, J's .., Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska způsobí mnohé.. zatemní mozek, uplne cloveka pohlti, ze nevi co má delat...

03.08.2009 17:24:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí