MY

MY

Anotace: no, co dodat, slabá chvilka ... ten, pro koho je, určitě ví, jak mě bolelo jí napsat... takže pro TEBE

Když projíždí vlak a ruce hrozně zebou,
tam na tom mostě, kde byla ona s tebou -
- oči pláčou a ze srdce kanou slzy,
aby vše bylo zas krásné, vše krásné a brzy

Ústa se smála a duše skočit měla,
tam z toho mostu, smrti dotknout se chtěla

........
........
........

Žár tvých očí mrazil každý její vzdech,
pod tím mostem, kde i v zimě roste mech.
List a polibek na zem tvrdě dopadly
a její minulost, sny i obavy se propadly.

A plamen zhasnul,
když projel vlak
a ledový jeho dech
políbil NÁS.

....................................
most se zřítil, a přesto oheň plane
...
Autor Nausika, 09.11.2005
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak tohle je tvoje si nejlepší!!! super forma a perfektně zpracovaná myšlenka...smekám a tleskám

02.12.2005 16:57:00 | Manik

jj, Darinko, vzpomínky jsou těžká věc, ale je to přece náš život...

09.11.2005 20:31:00 | D.Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí