U obrazu

U obrazu

Anotace: :(

Srdce mi buší, chce se mi brečet
u tvého obrazu mlčky chci klečet
rámu se dotýkat leštit tvé stíny
v duši se proklínám s pocitem viny.

Dalas mi lásku, srdce i naději
s tebou se žilo, tak nějak snadněji
Dalas mi chuť a dalas mi víru
odešlas v pokoji, odešlas v míru.

Slzy si prokously svou cestu ven
chutnají slaněji, trochu jak křen
omluva nestačí, všechno je ztracené
srdce mi burácí je jako splašené.

Můj pohled padlý je, k tíži mé země
dívám se na tebe smutek je ve mně
Nelze už políbit tvé krásny rty
studí tvůj polibek, nejsi to ty.
Autor Ďábel sám, 03.08.2009
Přečteno 398x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Bíša, strašidýlko-střapatý, danav, Psavec, isisleo, jedam, BERYL.K, Mbonita, PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsi to ty silný závěr.

22.01.2024 18:22:01 | mkinka

Moc pěkná, pane.

03.08.2009 21:54:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí