příběh mých citů v roce 2009

příběh mých citů v roce 2009

Anotace: Tato báseň vypráví stručně co ve svém podvědomí cítím k jednomu človíčkovi, který mne něčím přitahuje a nedokážu se před ním ovládat...no jednoduše jestli této básni neporozumíte, nevadí, protože já svým citům taktéž nerozumím....=)

Sbírka: Začátky

Sedíš a díváš se na mne krasnýma očima
a já pořád uhýbám od našich střetů.
Bloudíme cestami nekonečnýma,
ve vesmíru plném různých světů.
Nerozumíš ty mě a já zase tobě,
přesto nacházíme něco v sobě.
Nedokážu dívat se do tvých očí
a těžko se mi s tebou loučí.
Mám strach, že se dlouho neuvidíme.
na chvíli čas zastavíme,
abychom spolu zůstali déle.

Vše není tak jak si to představuju,
tebou se teď motivuju.
Je mi vedle tebe moc dobře,
máš energie co mi schází moře.
Nejsi borec ani chudák,
žádný šampon ani dobrák.
Každý má pár svých chyb,
nikdo není dokonalý,
ale ty si ten, který splní slib...
...i když si tím nejsem jistá...
...pořád má hlava zůstává čistá.

Ještě nejsi zloděj mých myšlenek,
mého srdce ani duše,
ale zájem a touhu si mi vzal
rychlostí vystřeleného šípu z kuše.
Šíp zasáhl mne
a doufám, že jednou zasáhne i tebe.
Doufám, že jednou se rozhodnu
a tuto báseň ti ukážu!
Počkám, až bude vhodná chvíle
a dám ti jí přečíst.
Ukážu ti jí s radostí a v plné síle
....to ale neslibuju....
Autor Kačík, 03.08.2009
Přečteno 591x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí