Tak si Tě maluju

Tak si Tě maluju

Anotace: Bez pastelek, bez vodovek, bez palety, bez monterek, prostě si Tě maluju - možná Tě pořád miluju. Asi jsem zaváhala, kdo ví - to nám jen život poví, až nakonec s ním propluju.

Polibek můj na Tvoje ústa,
řekl jsi vem si mě,
do rána zůstaň.

Dotek Tvůj silný,
přec s kouskem něhy,
přenesl rázem nás přes všechny břehy.

Ruka Tvoje pod mou hlavou,
dotek nohy na těle,
překvapená Tvojí touhou působím snad nesměle.

Všecičko blízko a daleko taky,
mám vše vzít nebo nechat být,
odolala jsem pokušení a dál musím jen snít.

Tak si Tě maluju ve svý hlavě, pomaloučku a potají,
ústa jsou tichá a přesto tak rády,
miláčku zas Ti šeptaly.
Autor grázlík, 09.11.2005
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Je to moc hezký jen bych přidala růžovou barvičku....držím pěsti:o)

12.11.2005 15:50:00 | Gamy

Emotivní, nostalgická... jen čas je nejlepší lékař!

09.11.2005 21:35:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí