Zrající dny kolují

Zrající dny kolují

Anotace: jako na houpačce,houpačka bývá fajn.. a..

Šlapala střevíci šlapala
O jeho nohu se letmo dotýkala
Zdál se jí sen

Sen složen se sladkou lehkostí lentilek
Opíral se do něj lehký letní vánek
Pohádka všech kategorií??
Dělám,že neví

S Májovou lehkostí a drzou moudrostí
Sbohem a šáteček povídá
Prohlíží si fotoalbum s křehkostí


Nitro nikdy nespí
barevná nit uvnitř zraje
Taje a ví snad proč?
Pro barevné stíny


Zná ji víc než si myslí
Když čte si z knihy
Objeví podivné spojitosti
Na chvíli k sobě zády


Pořád dole hluboko
Pořád vysoko
S degustací (ne)veřejnou
Pořád vlny naděje



S posunutou pákou jedeš dále
Přes jistotou mlhy
Úsměv stále mrazí

Stále hledáš něčí obrys,něčí tvář a dlaň
Pozveš si planety
Planety hezky a úzkostně křičí
Jenom Já a ne Ty!


Jenže sny ty se rojí
Jako včelí úl
V celku a nebo napůl
Tak takové bývají ty sny
Zralé jako sýr,roky a dny
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 03.08.2009
Přečteno 265x
Tipy 9
Poslední tipující: Samotář Samotinký, zelená víla, Radek.oslov.Šafárik, Mbonita, lexus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jinak, zajímavý úlet, po dlouhé době zajímavý úlet

03.08.2009 23:12:00 | lexus

S Májovou lehkostí a drzou moudrostí
Sbohem a šáteček povídá
Prohlíží si fotoalbum s křehkostí

Tahle část má pěkný rytmus

03.08.2009 23:11:00 | lexus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí