Jsi pryč

Jsi pryč

Anotace: Trvalo to více než 9 let. Škoda jen, že jsem tu prázdnotu a bezcitnost mezi námi nechala zajít tak daleko...

Sbírka: Spolubydlící

Tak už jsi pryč...
A já ve svých třiceti poprvé sama
A nemám pocit, že bych tě znala
Stal ses někým, koho by nikdo nechtěl znát,
kdyby ses pro jednou rozhodl
svou pravou tvář lidem ukázat

Tak už jsi pryč...
Vzal sis televizi, satelit
Ačkoliv nemáš ani kam jít
Vzal sis křeslo, na kterém jsem sedávala
A já lituji, že jsem tě kdy znala
Lituji, že jsem tě milovala,
že jsem se nakonec tolik bála
být sama

Tak už jsi pryč...
Je noc a je to pro mě strašně zvláštní
necítit ničí dech
Jsem vážně ráda, že jsem našla dost síly,
ale teď běhá mi mráz po zádech
Je zvláštní povlékat na jednu postel
a dělat jenom jednu kávu
Nechybíš mi, jen samota tíží mě a dusí
Samota, co rozplyne se zas až k ránu

Tak už jsi pryč...
Jen kočky pobíhají kolem
A ještěrka v terárku hledá cvrčky
Snow Patrol rozlíhají se pokojem
A já tu sedím - klidně, mlčky
Sem a tam propadám úzkosti
Sem a tam prostupuje mě štěstí
Držím ti pěsti
teď, když konečně jsi pryč...
Autor unstoppable, 03.08.2009
Přečteno 405x
Tipy 10
Poslední tipující: fijalka, Mraveneček, Bíša, Larey, Radek.oslov.Šafárik, Justýna, vapiti
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné,ale moc hezky napsané.

13.08.2009 22:58:00 | Mraveneček

basnnička pěkná,se smutným dějem

04.08.2009 17:40:00 | Radek.oslov.Šafárik

Kdyz si to tak ctu, zjistuju ze ma vice mene nedospela laska ktera trvala jen tretinu tveho casu, je jen povrchi starosti... muze byt hur, ale bude lip!

04.08.2009 14:23:00 | Justýna

konec ... obrácený začátek? ... kdo ví ... proč jo a proč ne ... snad jen že jsou tu lidé, kteří rozumí ... hodně sil do dalších kroků černou tmou ...

04.08.2009 00:28:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí