Vanilkové ráno

Vanilkové ráno

Anotace: nejsem romantik..!

Už mořská hudba dýchá!
Snad stihnem první sloku
Kapky rosy souhlasně se tetelí
Letní probuzení- po tvém boku
Člověk co ho znáš a ve tvé posteli
Dívá se na tebe
Spadlý můj anděli

Dívá se na tebe
- V očích náhle jas
(kéž věří na nebe!)
Přec se mu zas jen zdáš

Přikryje svůj stud dekou z červánků

Prsty ti zajede do vlasů,

tluče mu srdce,

div nezasténá

Bojí se ,

že ho spatříš v jeho nevinnosti hříšné jediná

Bílé závěsy v tom ránu spokojeně tančí
A Otevřeným oknem k tobě zas
Promlouvá ten tichý jeho hlas
-Však rozepsaný sen zůstane jím
Dokud měkce zdá se ti
O té dívce a létajícím
Pohádkovém koberci

Tak stihli jsme tu první sloku
Jenž nevyzpívá žádný bas
Mořská hudba oddychuje - dva milenci
Co snem se spletli v jeden vanilkový klas
Rozplyňme se v tom exotickém moři krás
…Vanilkové ráno
Má něžná snová dámo…
Autor Art Brasi, 26.10.2004
Přečteno 741x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí