Ať se ti splní...

Ať se ti splní...

Anotace: vše co si přeješ..

Ať se ti splní,
vše co si přeješ,
ať jsi tak krásná,
a pořád se směješ.
Nikdo snad není,
hezčí než ty,
máš krásné oči, vlasy a rty.
Chci se tě dotýkat,
pořád a zas,
cítit tvůj dotek, každičký vlas.
Není to lehké,
říkat ti fakt,
že bych ti nakreslil možná i akt.
Každá má myšlenka patří jen tobě,
budu tě milovat, stále i v hrobě.
Pusinku sladkou,
dal bych ti hned,
krásnou a voňavou,
jako ten med.Prstýnkem ukázat,
jak tě mám rád,
za tvoji ruku,
snad bych i krad.
Ale to nemusím,
vím totiž sám,
jak mě máš ráda,
a že tě mám.
Autor LiLieNnE, 04.08.2009
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvostné :)

29.04.2019 18:01:32 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí