Stesk po lásce

Stesk po lásce

Anotace: ???

16.1.2009 19:05

Stesk po lásce

Jeto těžký
nesnadný to úkol
přetěžká to věc
mému srdci se stýská
po Tobě mi smutno je
chvilka co chvilka utíká
v mysli Tě neustále mám
s myšlenkou kdy Tě uvidím
kdy potkám Tě zas
kdy svůj polibek Ti dám
kdy Tě budu mět v náručí

čas pomali plyne dál
a neotáčí se zpět
tak jako mi lidé
za svojí láskou
za někým koho tolik milujem
za někým kdo nám zato stojí
tak jako Ty
něžné to děvče-dračice
jež se schovává a vyčkává

prosím chci Tě
a jemi jedno kde...
Autor JarekBrnoCz, 04.08.2009
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí