Pocity a Ty

Pocity a Ty

Anotace: ???

11.1.2009 23:30

Pocity a Ty

Jsem s Tebou
a svět semi rozzáří
při každém pohledu jen na Tebe
při doteku a pohledu Tvém
oba jsme opojeni
tím co nás k sobě táhne
a nic nám v tom
nebrání ba ani nemůže
jeto jen mezi námi
ato nás dva drží nad vodou

neboť kdyby toho nebylo
tak jsme pořád tam
v tom mrtvém bodě
a každý jdem
životem svým jinam a dál

přesto všechno jsme
oba přeci jen občas spolu
sice jen krátce velmi krátce
ale přesto jsme spolu
spolu jako dva Andělé
kteří se milují
přesto se oba trápí
nejen pro sebe
neboť toje netrápí
a berou svůj osud takový jaký je
zrádný

přesto jeto co nás tíží
ato naše city
ty myšlenky jež jsou
nám oběma zakázané
leč přesto pro nás
nevyhnutelné

dávno za svou hranicí
v každý moment nových nadějí
a nových zítřků
které se nám podávají
při každém našem setkání
jež je sice krátké ale krásné
díky za každou chvíli
strávenou spolu v objetí......
Autor JarekBrnoCz, 04.08.2009
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Gudula, Linda Etschyick
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kez misky vah jsou Ti nakloneny.

05.08.2009 23:07:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí