Lísteček v lahvi

Lísteček v lahvi

Anotace: Lísteček v lahvi nese přání...

Sbírka: Barvy života

Stříbrná řeka
nese něčí přání –
lísteček v lahvi
hustě popsaný.

Ve vodním víru
zmateně si tančí
toužebné přání,
jež psal neznámý.

Chci někomu patřit,
být světlem v temnotě,
být hlasem v tichu
a zpěvem v samotě.

Řeka houpá lidské přání –
přání v lahvi schované,
ta touha někomu patřit
je životním smyslem pro mnohé.
Autor Růžena Granátová, 04.08.2009
Přečteno 399x
Tipy 9
Poslední tipující: vodnař, Gudula, Maura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí