namaluji růži do tvých vlasů...

namaluji růži do tvých vlasů...

Anotace: jednou bych ji rád namaloval....ale nemám pastelky....

namaluji růži do tvých vlasů
namaluji růži co uvadá
obětuji ji pro tvoji krásu
krása co stárne a umírá


obětoval jsem ji pro tvoji krásu
a tet´voní už jen ve spánku
ve snu dlouhém jako život
a v životním románku



chtěla žít ve tvých vlasech
chtěla provonět tvůj den
chtěla rozdat štěstí
co jí dala zem
Autor prync, 04.08.2009
Přečteno 421x
Tipy 6
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Sýkorka07, Gudula, Wenzdy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí