Hvězdička mého srdce

Hvězdička mého srdce

Anotace: jak jinak než zase o lásce, ale je starší než ty poslední dvě dlouhý

Jsem kouzelník
co tě dokázal uhranout
jsem milenec,
který tě musí obejmout

Na tvářích máš horko,
když na ně ruku dávám,
když mě dlouze líbáš
do studny touhy a vášně padám

Při svitu svíček
chtěl bych se s tebou milovat
pod horkou vodou
chtěl bych se s tebou sprchovat

Jsi zemská přitažlivost,
která mě k sobě táhne
jsi jediný člověk,
který v mém srdci vládne

Jsi to nejlepší
co mě kdy potkalo
jsi to nejhezčí
co mě kdy hladilo

Vždy když si vzrušená
dech se ti zrychluje
a ten kluk cos mu propadla
tě šíleně miluje

Jsi úžasná osoba
a já jsem vděčný,
že tě pro sebe mám
a myslím vše upřímně,
že větší štěstí jak s tebou
už nikdy v životě nepoznám
Autor nicolas, 09.11.2005
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: urcite.me.neznas
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

opravdu nádherné máš to moc pěkné

10.01.2008 10:01:00 | Denny3

moc hezky vyjádřeno, jen málokdo to dokáže takhle zachytit

13.05.2006 20:37:00 | petrželka

zajímavá básnička, líbí se mi jaký máš pro to cit, dokážeš naprosto přesně vystihnout to, co chceš vyjádřit..
Ta moje básnička byla prostě taková jako byla a některý verše k sobě ani pasovat neměli..=) ale jinak díky za komentář!

14.01.2006 23:39:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí