Neznámá v hlubinách mého srdce

Neznámá v hlubinách mého srdce

Anotace: taky je staršího data: 16.2. 2005

Její jméno probouzí
touhu a vzrušení
o tom jak je sexy a skvělá
nemá snad ani tušení

Jméno co tě celého pohltí
jméno co tě milovat donutí

Žena co tohle jméno nese
voní jak čerstvé květiny v lese

Získat si srdce její
určitě snadné není
její jméno ti po těle způsobí
to toužebně mrazivé chvění

Upřímnou lásku
z celého srdce jí věnuji
chci topit se v její duši
být jak ve sněhové závěji

To jméno nelze nenávidět
a nejde jí nemít rád
je jako rodina, partner
jako nejlepší kamarád

To jméno ti v uších zní
je to přesně ta holka,
o které každý kluk sní

Budu mít štěstí,
až si vybere mě
ona bude mé denní světlo
už nikdy nebudu tápat v tmě
To jméno je čistá
a čirá inspirace
je chytrá, překrásná, úžasná
prostě vražedná kombinace

Je to nejlepší
co chodí po této zemi
je prostě to nejlepší
a to mezi všemi

Lásku co hory přenáší ,
která tě zasáhne prudce,
mi dá má tajemná neznámá
a zaplní hlubiny mého srdce
Autor nicolas, 09.11.2005
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí