Tvá aura

Tvá aura

Anotace: Inspirace : Beyonce - Halo

Sbírka: TY

Vzpomínáš na zdi, co jsem postavila
na ochranu pro sebe proti všemu a všem?
Hroutí se,
aniž by se jakkoli vzpouzely,
aniž by vydaly jakýkoli zvuk
Našla jsem k tobě cestu,
ale nikdy jsem nepochybovala
Ve tvé auře jsem stála
A uvěřila,
že jsem našla svého anděla
Jako bych se z dlouhého snu probudila
Boříš všechny mé mýty a zábrany
Riskuji bez jakékoli ochrany
A já tě nezastavuji
Když se kolem sebe rozhlédnu,
vidím jen tvé ruce, tvé náručí,
vidím tvou auru, aniž bych se ti dívala do očí
Jsi mým bohem, jsi mým vším
Je to vepsané na tvé tváři
Cítím tvou auru a modlím se, ať nezmizí
Udeř mě jako paprsek slunce
hořící do mých nejtemnějších nocí
Jsi všechno, co chci
Jsem závislá na tvé záři
Přísahala jsem, že nikdy nepodlehnu,
ale tohle ani není pád
Přitažlivost mě stále váže k zemi
Už nikdy nechtěla jsem milovat
Postavila jsem tu zeď před vším a přede všemi
Ale naučils mě milovat
Ta zeď zhroutila se v auře tvojí
A mně nezbývá než...
Milovat...
Autor unstoppable, 05.08.2009
Přečteno 441x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, al-pacino, Psavec, vapiti, WAYWARD, Mbonita, nejsembásník, Nút, jedam, blue, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jen nezhroutit se uplně.. k nohám .. pak bývá snadné odkopnout lásku jako obehraný míč.... :o)))

05.08.2009 03:08:00 | Nút

no comment ...ST ...and hallo

05.08.2009 01:12:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí