Prosba temného Anděla

Prosba temného Anděla

Anotace: láska je těžká

8.1.2009 17:40

Prosba temného Anděla

S.O.S.
Ti posílám
Tebe prosím
Tebe žádám
na kolenou klečím
se srdcem svým
které v rukou držím
v dlani své krvavé
pomoz mi prosím
vem srdce mé
do svého vlož
a buď šťastnější
a svobodná
své srdce Ti daruji
neboť Tě miluji
a nemůžu Tě nechat
takhle žít
prosím ber
a mě nech
odsuď odejít
Autor JarekBrnoCz, 05.08.2009
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Tacca, Isquieasuus, carodejka, Gudula, Zelená okurka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad vyslisi tak vrela slova, vzdycky je ale na tom lepe ten , kdo miluje mene.

05.08.2009 23:08:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí